Pulpety z karpia BIO w sosie koperkowym X4
Original price was: 120,00 zł.116,00 złCurrent price is: 116,00 zł.
Pulpety z karpia BIO w sosie koperkowym to sposób na błyskawiczny domowy obiad dla dzieci i dorosłych. Można zjeść je solo lub połączyć z ulubionymi dodatkami.
🐟 Darmowa dostawa: złów produkty za 300 zł lub więcej i wybierz w koszyku darmową dostawę.
Opis
Pulpety z karpia BIO w sosie koperkowym to sposób na smaczny domowy obiad, który przygotujesz szybko i bez wysiłku. Same w sobie są bardzo pożywne, więc można je zjeść solo – po podgrzaniu będą gotowe do podania. Pulpety rybne można też połączyć z ulubionymi dodatkami. Sos koperkowy, w którym pływają, świetnie komponuje się z ryżem, ziemniakami i wszelkiego rodzaju kaszami.* My lubimy każdą wersję, więc pulpety z karpia BIO to nasza baza do różnych dań obiadowych – w zależności od tego, na co mamy ochotę!
Karp BIO, który stanowi bazę do pulpetów z karpia, dorastał w naturalnych warunkach i sprzyjającym mu ekosystemie ekologicznego gospodarstwa Zawólcze. Więcej informacji na ten temat znajduje się TUTAJ.
*ryż przedstawiony na zdjęciach nie jest częścią produktu
Składniki: cebula*, śmietanka* (z mleka), farsz z karpia * (Cyprinus carpio) (ryba) 19 %, bulion warzywny z karpiem [seler*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, karp *(Cyprinus carpio) (ryba) 0,4 %]; jaja*, musztarda Dijon (woda, gorczyca*, ocet jabłkowy*, sól), bułka tarta (mąka pszenna*, sól, drożdże), koperek* 2 %, czosnek*, natka pietruszki*, ocet jabłkowy*, sól, skórki z cytryny*, koper włoski* 0,2 %; {*certyfikowany składnik ekologiczny}.
Wartość energetyczna* | 584kJ / 141 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 10 g |
(w tym kwasy tłuszczowe nasycone) | 5,3 g |
Węglowodany | 5,3 g |
(w tym cukry) | 2,9 g |
Białko | 6,2 g |
Sól | 0,8 g |
Błonnik | 1,5 g |
*wszystkie powyższe wartości dotyczą 100 g produktu
Informacje dodatkowe
Waga | 1260 g |
---|---|
Termin ważności | 3 miesiące od daty produkcji |
Sposób przechowywania | w temperaturze 2-6 ℃ (po otwarciu: w lodówce; spożyć w ciągu 24h) |
Zalecane spożycie | po otwarciu podgrzać i spożyć na ciepło |
Możliwe alergeny | śmietanka (z mleka), farsz z karpia, seler, karp, jaja, gorczyca, mąka pszenna |
Producent | Ryby z Serca Natury |
Miejsce produkcji | Zawólcze, Polska |
Pochodzenie ryb | Gospodarstwo Rybackie Zawólcze |
Certyfikat ekologiczny | PL-EKO-01.616-0000231.2024.001 |